Tag Archives: tag-test

Home Posts tagged "tag-test"
no image found

NJOFTIM

Komisioni i Përzgjedhjes në datë 19.11.2020, mbylli Fazën e Intervistës dhe përzgjedhjes së kandidatëve, për fazat e mëtejshme të konkurrimit.  Për të parë listën me kandidatët e kualifikuar, shikoni lis...
Lexo Më Shumë
no image found

NJOFTIM

Komisioni i Përzgjedhjes ka përfunduar procesin e vlerësimit të “Testimit me shkrim të ESESE ” për të gjithë kandidatët (104 kandidatë) për pozicionin e punës ” Hetues ” në Byronë Ko...
Lexo Më Shumë