Tag Archives: misioni yne

Home Posts tagged "misioni yne"
no image found

Misioni ynë

Ne jemi një njësi e specializuar e policisë gjyqësore që heton veprat penale nën juridiksionin e Prokurorisë së Posaçe, sikurse autorizohet në ligjin me titull ”Ligji për Organizimin dhe Funksionimin e Insti...
Lexo Më Shumë