Tag Archives: drejtuesit tane

Home Posts tagged "drejtuesit tane"
no image found

Drejtuesit tanë

Punonjësit e BKH-së supervizohen dhe operojnë vetëm nën drejtimin e Drejtuesit të Prokurorisë së Posaçme dhe Prokurorëve të Posaçëm të Prokurorisë së Posaçme. Drejtori dhe Nëndrejtori i BKH-së janë p...
Lexo Më Shumë