Të Rejat

Kush jemi ne

Një skuadër ka filluar procesin e rinovimit të infrastrukturës së TI në zyrat aktuale të Prokurorisë së Krimeve të Rënda – që në të ardhmen do të jetë shtëpia e SPAK-ut dhe BKH-së. Kjo punë përbën vetëm një pjesë të programit të sponsorizuar nga SHBA për të asistuar në krijimin e agjencisë së re antikorrupsion. Ajo do të sigurojë që SPAK/NBI të ketë infrastrukturën më të fundit të TI.

Misioni ynë

Ne jemi një njësi e specializuar e policisë gjyqësore që heton veprat penale nën juridiksionin e Prokurorisë së Posaçe, sikurse autorizohet në ligjin me titull ”Ligji për Organizimin dhe Funksionimin e Institucioneve për të luftuar Korupsionin dhe Krimin e Organizuar. (‘Ligji për SPAK-un)’, 2016. Ne punojmë së bashku me një skuadër prokurorësh të posaçëm që […]

Si punojmë ne

Siç parashikohet nga Kodi i Procedurës Penale, hetuesit tanë ofrojnë një sërë shërbimesh mbështetëse për Prokurorët e Posaçëm. Këto shërbime përfshijnë gamën e plotë të aftësive të Policisë Gjyqësore, mbledhjen dhe analizën e informacionit, si edhe mbikëqyrjen e fshehtë. Mbledhja e informacionit përbën bërthamën e gjithçkaje që bëjmë. Një tablo e saktë e informacionit na […]

Drejtuesit tanë

Punonjësit e BKH-së supervizohen dhe operojnë vetëm nën drejtimin e Drejtuesit të Prokurorisë së Posaçme dhe Prokurorëve të Posaçëm të Prokurorisë së Posaçme. Drejtori dhe Nëndrejtori i BKH-së janë përgjegjës për menaxhimin tonë të përditshëm.  

Çfarë hetojmë ne

RAPORTO RASTE KORRUPSIONI