Category Archives: News

Home Archive by category "News" (Page 2)
no image found

NJOFTIM

Komisioni i Përzgjedhjes në datë 12.10.2020, mbylli procesin e shqyrtimit të aplikimeve fillestare dhe përzgjedhjes së kandidatëve, për fazat e mëtejshme të konkurrimit.  Komisioni i Përzgjedhjes shqyrtoi 653...
Lexo Më Shumë
no image found

NJOFTIM

Komisioni i Përzgjedhjes ditën e hënë, datë 12.10.2020, mbyll procesin e shqyrtimit të aplikimeve fillestare dhe përzgjedhjes së kandidatëve, për Fazën e Aplikimit Fillestar. Komisioni i Përzgjedhjes ditën e...
Lexo Më Shumë
no image found

NJOFTIM PER MEDIA

Mesazh nga Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme Për fazën e parë të përzgjedhjes së kandidatëve për pozicionin e lirë të Drejtorit të Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH-së) Njoftojmë se Komisioni i Përzgj...
Lexo Më Shumë