Blog

Home BlogPage 2
no image found

Njoftim

“Njoftim Për lëvizjen paralele të pozicionit të Drejtorit të Burimeve Njerëzore dokumentet do të dorëzohen në adresën e-mail: bkh.aplikim@spak.al dhe fizikisht pranë Sekretarisë së Byrosë Kombëtare të H...
Lexo Më Shumë